Om os

Hvorfor bøvle med at importere og markedsføre en ny strømpe til det skandinaviske marked og satse alt!? Fordi den strømpe faktisk gør en forskel.

Jeg stødte på Wrightsock via mit faste job på en messe i det sydlige Tyskland. Jeg kan tydeligt huske den første dag på messen. Der var ikke særlig mange besøgende og på vores stand stod og blev mere og mere skuffede. Skråt overfor os stod der dette brand Wrightsock, med nok den mest kedelige stand man kan forestille sig nord for Europa, som jeg altid udtrykker det, når det er virkeligt skidt. Men tro mig jeg blev belært om, at udsende ikke altid er det, der gør at det bliver en succes. Kunderne valfartede over til disse to fantastiske gutter, der solgte Wrightsock. Jeg blev ved med at sige til mig selv, det er sgu da bare en forbandet strømpe, hvad er der så specielt ved den???

Sidst på dagen smuttede jeg over til Wrightsock for at stille min nysgerrighed og blive klog på denne strømpe. Hey gutter! Jeg bliver simpelthen nødt til at vide hvad der med denne strømpe, alle kunderne her på messen har jo været forbi jeres stand.

De to gutter grinede og tog godt imod mig, så blev jeg ellers bekendt med den vabelfri strømpe fra Wrightsock, med et patent på en genial syning.

Deres introduktion og forklaring var spot ON, meeen virker det nu også. Jeg fortalte dem, at jeg døjer med blodvabler når jeg spiller fodbold, og det er faktisk ret belastende, da det for det første gør mega naller, men det tager også flere uger om at hele. Den ene gut gav mig straks to par og sagde; tag denne strømpe på, og tag så din fodboldstrømpe udenpå, så har du ikke ondt længere.

Da jeg vendte hjem og skulle til bold glemte jeg faktisk alt om Wrightsock strømpen, hvilket resulterede i en mega BLODVABEL som altid, og da slog det mig, de ligger i tasken. Nogle uger efter da vablen var helet og der atter var bold på programmet skulle Wrightsock bevise sit værd.

Efter kampen satte jeg mig hen for at tale med gutterne og hygge mig. Pludselig slog det mig, at der faktisk ikke er noget der gør ondt eller er generende. Ingen vabler overhovedet. DET VAR LIGEGODT SATANS! Det er held tænkte jeg, men nu kan jeg jo spille næste uge, så lad os prøve igen. Ugen kom og strømpe nummer to skulle stå sin prøve. Det gjorde den med bravur og jeg VAR TOTAL SOLGT TIL DETTE PRODUKT. Ud over at denne strømpe forhindrer, at man får vabler, så er det også en fantastisk komfortabel strømpe at gå i -benytte til hverdagsbrug.

Dette blev startskuddet til at vi i dag har sikret os samarbejdet med Wrightsock i USA, som oven i hatten også har et genialt lagersystem, der sikrer os, at vi hurtigt kan supplere med varer til det nordiske varelager så vi undgår lange leveringstider. Ja vi kan faktisk tilbyde vores kunder NOS, da de på fabrikken ligger inde med et lager på samtlige modeller.

 

Tak fordi I tog jer tid til at læse denne artikel. Håber I vil prøve dette fantastiske produkt.

På gensyn Team WrightsockNorth